Известие

Collapse
No announcement yet.

Долни носачи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Долни носачи

Здравейте колеги,
    след зимата реших да поправя щетите по предницата, смених тампони на стабилизираща и горни носачи. Тракането спря но ужасното скърцане си остана, оказа се долен носач, лично се уверих в това. За долни носачи важана ли е марката носачи които трябва да взема и някой да препоръча нещо. Благодаря предварително.

Първоначално публикувано от drago147 Покажи съобщение
    Здравейте колеги,
    след зимата реших да поправя щетите по предницата, смених тампони на стабилизираща и горни носачи. Тракането спря но ужасното скърцане си остана, оказа се долен носач, лично се уверих в това. За долни носачи важана ли е марката носачи които трябва да взема и някой да препоръча нещо. Благодаря предварително.
    TRW
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
    sigpic

Comment

15 000 км съм с някакви SWAG и още държат очудващо.
      Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
      Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
      Lancia Lybra 2.4 JTD 03' 150 hp

Comment

Аз съм с чисто нови TRW долни и при студено хич да не е си скърцат... Да като се стопли колата или ако времето е топло са пушка
        Алфа Brera 2.2 JTS 185 к.с. - новото бижу
        Алфа GT 1.9 JTD 16V 150 к.с - бившата красавица
        Алфа 147 1.9 JTD 8V 115 к.с. + чип ~140 коня под капака бивша красавица
        Алфа 145 1.9 JTD 8V 105 к.с - първата любов

Comment

Първоначално публикувано от PagkoTo Покажи съобщение
          Аз съм с чисто нови TRW долни и при студено хич да не е си скърцат... Да като се стопли колата или ако времето е топло са пушка
          Ако си с чисто нови долни TRW, срърцането е от всякъде другаде но не и от там.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Тампоните, когато е студено, си скърцат. Носачите са на 2 месеца и ги купувах чисто нови. Сега като се постопли времето нямам никакви проблеми, ама зимата първите 1,2 километра си поскърцват хич да не е

Comment

Ако скърца шарнирният болт,но няма луфт му сложи една гресьорка и го гресирай.Ще изкара още година,две....
              sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
              ALFA ROMEO 2.0JTS ex
              ALFA ROMEO Crosswagon Q4
              Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от PagkoTo Покажи съобщение
                Тампоните, когато е студено, си скърцат. Носачите са на 2 месеца и ги купувах чисто нови. Сега като се постопли времето нямам никакви проблеми, ама зимата първите 1,2 километра си поскърцват хич да не е
                Това не ми се вярва да е от тези носачи, по скоро виж горните или тампоните на стабилизиращата щанга.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                  Това не ми се вярва да е от тези носачи, по скоро виж горните или тампоните на стабилизиращата щанга.
                  Баш така беше и двата пъти.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                    Имам един горен за смяна реално. Но е странно - преди да ги сложа тези носачи го нямаше това скърцане. Появи се след смяната и си е скърцане на тампони. И съм почти убеден че е на носачите... просто инак съвпадението на това кога се появи това скърцане е съмнително

Comment

Working...
                    X